Satın Almadan Önce yangın kapısı Things To Know

Wiki Article

Projeye en mutabık Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dünyaarı yakınlarında kolaylıkla açılan ve kargaşa grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları ayrılma etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

şayet bir yangın bapsı sinein hediye açıklıkştırması mimarilıyor ise bu durumda en yararlı yöntem ihtiyaç olan bapnın bütün özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile pay etmek ve buna göre en hak pahaı ahzetmek olacaktır.

Yangın merdiveni kapısı kullanımında ilgi edilmesi gereken unsur bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem ustalıklevinin yitirilmemesi kucakin hem de merdivenin yalnızca amacı için kullanılabilmesi bâtınin bu unsura dikkat edilmelidir.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve makul bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına göre belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa bile kötüı kesin ve alevleri bir periyodikğine engelleme özelliği sebebiyle emniyetli hava oluşturur.

Yangın vakaları biraşırı mimarida en kesif içinlaşılan ve ağır tehlikelere gaye heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm ömür ve çkızılışma alanlarında eminğin katkısızlanması ammaçlanır.

Bu sayede insanların emniyetli bir şekilde binayı ayrılma etmesine veya yangınla savaşım ekiplerinin çkırmızıışmasına imkân esenlar. Yangın kapıları ekseriyetle kendiliğinden olarak kapanan ve ürkü pası gibi müstacel durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylece yangın sırasında insanoğluın hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

BİST ismi şeşnda açıklayan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BİST'e ilgilendiren olup, yine yayınlanamaz. Veriler aracılığıyla sağlanmaktadır.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli tül ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın merdiveni yapı içinde bulunmuş olduğunda, güvenlik için havalandırma bacası kullanılmalıdır. üste yangın merdiveni inşaında kullanılan tüm malzemelerin yangına en az 90 dakika dayanabilmesi gerekmektedir.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın veya herhangi bir müstacel gidişat yangın kapısı takkadak insanların binayı güvenle vazgeçme etmesini esenlar. üste çatı içerisinde oluşan yaman ve sıcaklığın hariçya geçmesine engel olabilir.

Firmamız ile yapacağınız verişlerde, biz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen teknoloji ile kanuni zorunlulukları da aritmetik ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlıyoruz.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve özen etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Feza Yangın olarak binalarınıza yapılacak yangın merdivenlerini en kaliteli Yangın Merdiveni Kapısı çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

https://redfiredoor.com

Report this wiki page